Haastattelussa kesällä 2012….

Posted on 5.1.2013

1


Peter joella

Haastattelussa Sinkku Melonnan pääopas Peter Finnäs, Erä-Susi

1. Olet pääoppaana Sinkku Melonnassa, kuka olet ja mitä teet työksesi? Olen Peter, Pietarsaaresta kotoisin ja asunut Kuusamossa 18 v. Työskentelen Erä-Sudella työnjohtajana, eräoppaana ja koiravaljakko-oppaana.

2. Minkälainen kokemus sinulla on melonnasta? Olen koulutukseltaan melontaohjaaja ja olen sekä harrastanut  että melonnut työn puolesta 16 v.

3. Mikä on parasta melonnassa? Se on rentouttavaa ja muutenkin hyvä liikuntamuoto.

Pete ja Erä-Suden oppaita

4. Minkälaisia vaatimuksia vaaditaan Sinkku Melontaan osallistujalta melonnan ja yleiskunnon suhteen ?   Ei oikestaan mitään erityistä, normaali kunto ja reipas mieli.

5. Jos en ole ikinä aiemmin ollut kanootissa, voinko osallistua?   Kyllä, koska ennen lähtöä opas opettaa melonnan alkeet ja käydän läpi turvallisuusasiat.

6. Millaista tapahtumaa odotat?   Odotan mielenkiintoista tapahtuma, tämä on uutta ja olen varma, että tulee olemaan hauskaa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun sinkkumelonta järjestetään, mutta se tulee olemaan jokavuotinen tapahtuma.

7. Minkälaisia terveisiä haluat lähettää henkilöille, jotka vielä empivät osallistumistaan…?  Ei muuta kuin rohkeasti mukaan vaan koska se ei ole niin vakavaa kuin se ehkä kuulostaa, huumorilla mennään joelle! Joella nähdään!

Pete ja huskyt

Mainokset
Posted in: Uncategorized