Kesä tekee tuloaan !

Posted on 25.4.2013

0


Photo Metsähallitus, Valtonen

Kiutakönkään kuohuja. PS.Tästä EI melota:) Photo: Metsähallitus, Mari Valtonen

Kuusamossa on vielä lumi maassa ja lämpötilat nousee juuri nollan yläpuolelle… Kovat vesisateet useampana päivänä sulattivat lumet kohinalla ja tällä hetkellä tuntuu, ettei kovin suuria tulvia tänä keväänä tule… JA sehän sopii meille! Melomaan pääsee silloin jo hyvissä ajoin turvamelontamme jälkeen.

Kanoottien vuokraus käynnistyy vasta sitten, kun joki on todettu turvalliseksi, vesi laskenut ja mahdolliset vaaran paikat kartoitettu. Sinkkumelonnan aikaan kesä on jo parhaimmillaan ja tulvista ei ole tietoakaan 🙂 Muista laittaa ilmoittautumisesi ajoissa husky@erasusi.com,  jotta voimme paremmin suunnitella tulevan tapahtuman kulkua. Parempi on ilmoittautua nyt ja eihän niille mahdollisille viime hetken esteille sitten mitään voi, jos sellaisia tulee…

Mikäli liikut alueella jo ennen SINKKU MELONTAA 2013, niin kanoottien vuokraus käynnistyy taas Kiutakönkäällä ja lähdöt ovat kello 10.00 ja 11.30 sekä molempien ryhmien haku kello 17.30, joten on mukavasti aikaa nauttia melonnasta. Tämän vuoden hinta on sama molemmille reiteille Kiutakönkäältä-Nurminiemeen 10km  ja Kiutakönkäältä-Jäkälämutkaan 25 km eli 70 e kanootti.

TERVETULOA JOELLE!

Mainokset
Posted in: Uncategorized